Sunt limbi în Care forma verbală nu poate deloc sau aproape deloc să includă persoana subiectului, de exemplu engleza sau franceza, și în Care Subiectul trebuie exprimat printr-un cuvânt, la persoana I şi a II-a acesta fiind pronumele Personal, la persoana a III-a de asemenea, Dacă nu este exprimat prin Alt cuvânt. Spuneți-ne Cât mai repede! Verbe precum décrivent, mentionnent, proposent, introduisent, écoutent, prescrivent, annoncent, suggèrent, prouvent etc. EA a plecat din cauza lui. Am luat-o la fugă. Aceste Pronume se formează prin adăugarea lui Self la singulier și a lui myself la pluriel la adjectivele posesive la persoanele I și a II-a, și la pronumele personale în cazul acuzativ la persoana a III-a. FormeLe accentuer ALE acuzativului El, EA, Noi, voi, EI, ele sunt identice cu ALE nominativului. Se referă la oameni în général. Deosebirea dintre nominativ și vocativ constă în rolul vocativului de a exprima o chemare adresată persoanei a II-a, pentru a-i face o comunicare. Ex: à moi, à vous, à elle/lui, à nous, à lui, à vous, à eux.

Ca Pronume, însemnând tout: tout n`est pas de l`or qui brille. Pronumele Personal sont forme diferite după GEN doar la persoana a III-a: masculin (El/dânsul, EI/dânșii), feminin (EA/dânsa, ELE/dânsele), neutru (El/dânsul, ELE/dânsele). Te-am auzit cântând. PE mine mĂ strigă Mama. Maghiara, bunăoară, este o limbă în care sunt și mai multe Pronume personale, existând Două catégorii. C`est la maison que Tom a construite. El îi dĂ cu vorba. Pronumele este partea de vorbire Care ține locul unui technologiques Într-o propoziție. Notă! Ca ADJECTIV: toutes les filles étaient présentes à l`attribution des prix. Dont este forma posesivă: qui sont ces gants? La persoana a III-a, se mai folosesc şi pronumele personale: dânsul, dânsa, dânşii, dânsele. Pronumele relativ nu se omite niciodată în propozițiile relative explicative.

Notre chien Smiley, qui avait été perdu pendant deux jours, a été retrouvé et ramené à la maison par un policier. Quel est cet homme qui parle à ton père? Ex: il a été très helpfu pour moi dans le passé et j`espère qu`il sera si (= utile) à l`avenir. La acuzativ, formeLe accentuent sunt Întotdeauna însoțite de prepoziții. FormeLe accentuer răspund singure la întrebări, iar cele neaccentuate cu ajutorul formelor accentuer. Cazul GENITIV al pronumelui Personal se exprimĂ prin pronumele posesiv. După ce se Pune întrebarea, prima formă cu care se răspunde este accentuată. Cartea lui un fost dată. Regula de mai sus este folositoare în deosebirea formelor accentuer de cele neaccentuate. L`un l`autre se folosește Când ne referim la mai multe persoane. Soit je le ferai. FormeLe neaccentuate la persoana I și a II-a singulier la Dativ au un ROL stilistic și sunt întâlnit în General în basme și balade populare.

Amândouă sunt la singulier: aucune des déclarations n`est vraie. Se analizează Împreună cu locuțiunea verbală am pus-o de mămăliga. Ne parle plus de cette misé rable affaire! Dacă acestea sunt lăsate în afara propoziției, atunci aceasta nu sont înțeles deplin. Les étudiants voulaient tous faire ce voyage. Dacă obiectul direct este exprimat, atunci prepoziția este omiă. Dites-le-nous au plus vite! La acestea se adaugă pronumele dânsul/dânsului, dânsa/dânsei, dânșii/dânșilor, dânsele/dânselor. Cazul DATIV se exprimĂ printr-o construcșie de tipul: prepoziție + Pronume. Ex: les étudiants de ce groupe s`entraide. Quelque chose poate îndéplorini funcție adverbială în următoarea situație: il est quelque chose comme son père. PE mine mĂ Crede. Il nous a invités à dîner, ce qui était très gentil de sa part.

Ce qui me dérange le plus, c`est sa manière. Pronumele personale pot să-și schimbe forma conforme funcției Lor sintactice, cel puțin în limbile flexionare și în cele aglutinante. Ex: il y a deux choix qui s`ouvrent à vous. Pronumele la Genitiv détermină un technologiques şi răspund la întrebarea al (a, ai, ALE) Cui? Zi-i un Cântec. Pronumele Personal nu are forme pentru persoana I și a III-a, la cazul vocativ. Are forme diferite, în funcție de persoană, iar la persoana a III-a prezintă forme și pentru Genuri.