3. IA o Suvita dintr-o parte si Trece-o in cealalta parte. Mai apoi, FA la fel, Dar incepand din partea OpUSA. Pentru inceput, séparation Parul in doua, tinand partea DIN série pozitionata Sub sectienne DIN Fata. Acest Sit folosește Akismet pentru a réduire spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor conte. Funditele sunt la Moda acum. IAR Fetita ta va Arata foarte bine purtand o astfel de fundita in par. O va face sa arate mult mai copilaroasa.

En plus, va fi la Moda, iar colegele EI o vor Admira. 1. Pune bentita ca si cum ai Pune o Diadema. Simplu, Dar Parul fetitei contenu va mai STA PE frunte si nu o va Deranja. 8. Finalizeaza coafura prinzand Parul cu un sous-pneu élastique. 2. Ridica-l cu Peria, astfel incat sa nu fie la CEAFA si prinde Parul cu un sous-pneu élastique intr-o coada.

7. Poti impleti Parul pana la varfuri sau poti sa te opresti la Jumatatea lungimii, dans functie de cum doresti si de cum sont Fetita ta Parul. 3. alege o parte din par pe care doresti sa o folosesti. ITI recomandam sa fie Parul apropiat fruntii. Fetita ta nu trebuie sa fie o dansatoare pentru a avea COC de Balerina. Ii poti face unul si astfel EA va Arata bine, iar Parul nu o va Deranja si nu va STA PE Fata. Apoi, dupa ce te-ai asigurat ca Parul Tau este sanatos si Frumos, vrei sa stii si cum poti sa il aranjezi pentru: o iesire in Oras cu Fetele, pentru o rencontre sau pentru o zi la birou. 4. pentru noaptea de Revelion, mămicile mai excentrice pot opta pentru un turban. Dacă nu au posibilitatea să cumpere unul PE Ultima sută de metri, se poate folosi şi o eşarfă.

. Sfat: foloseste-te de multe clame MICI si Negre pentru ca Parul Tau sa STEA ASA PE o perioada mai mare de timp. La finale, Poti folosi si foarte Poutine fixativ. Pas 3: aplica un accesoriu de par, pentru a obtine un aspect interesant. Pas 3: continua procedeul PANA ajungi la Varful parului, dupa Care leaga Dantela si fixeaza coafura. FA o Funda pentru un aspect INEDIT. Coco Chanel Spini că atunci Când o femeie ISI schimbă părul (referindu-se prin aceasta la o schimbare radicală de look), este PE cale să ISI schimbe întreaga viaţă: fie că este vorba de un nou loc de Muncă, o Nouă casă, căsătorie, sau Despărţirea de partenerul de viaţă.